chivuc a scris:
am facut un credit in 2008,nevoi personale,fara garantii.banii toti i-am dat fratelui meu.din 2009 sunt somer.fratele nu a mai platit ratele,a fugit din tara,nu are nimic pe numele lui.sunt disperat.am imprumutat din alte parti bani si am achitat pana acum rata.sunt in intarziere cu 50 zile.sunt supraindatorat.am o locuinta pe numele meu.ma pot executa silit?pot cere o amanare?pot discuta cu banca ?pot obtine un ragaz?sau daca vor afla ca
sunt fara loc de munca de 1 an vor trece la executare silita?nu am bani de avocat,imi vine sa-mi pun capat zilelor.dati-mi un sfat,va rog!
sa le luam pe rand, daca nu ati facut un ac t cu fratele dvs cf caruia i-ati donat banutii nu prea aveti cum sa ii mai recuperati; apoi in ceea ce privese banca in functie de procedura interna a bancii executarea silita incepe dupa 90 sau dupa 120 de zile de intarziere, si aveti urmatoarea alternativa-mergeti urgent la banca unde faceti o solicitare de reesalonare la care sa anexati decizia privind concedierea si acordarea ajutorului de somaj, prin solicitarea de reesalonare cererti o perioad de gratie la plata ratelor de 6 luni (poate in 6 luni o sa va angajati), atentie insa dupa aceasta perioada de 6 luni rata va creste simtitor.