vreau sa stiu ,daca pot fii executat silit de banca desi am facut o antelegere cu banca si un grafic de plata pe 6 luni,acum trebuie sa mi se faca reesalonarea ,dar am anteles ca se poate sa nu mi se aprobe reesalonarea ,mentionez ca am platit ratele restante prin contul executorului judecatoresc,
Aveti cunostiinta ca banca sa desfasurat demersuri cu scopul recuperarii creditului nerambursat,astfel incat sa fi solicitat executarea contractului de credit?
da au vrut sa recupereze,`restanta de credit neplatita din intarzieri,desi am avut un angajament pe 3 luni si l-am respectat dupa aia mi s-a dat inca unul pe 6 luni si l-am respectat si pe acesta ,cand am fost la banca trimis de executorul bancar pentru reesalonare mi s-a zis ca exista si posibilitatea sa nu mi se aprobe si sa ramana in executare silita deci ce urmeaza sa fiu dat afara din apartament?desi executorul mi-a zis ca nu vede din punctul sau de vedere ca voi fi dat afara din apartament.Desi eu cred ca bancii ii revine decizia!
imi cer scuze nu executorul bancar ,ci executor judecatoresc prin care am platit ratele,in contul lui si el platea bancii ratele cu care s-a facut intelegerea