avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate thebestfabian04

Activitate thebestfabian04

Răspuns la discuția recidivist la furt calificat
am angajat avocat si a spus ca o sa-l condamne dar intreb cati ani poate sa ia! ca fara condamnare nu scapa :((:((:((:((:((:(( nu sunt probe la dosar . sotul meu a spus ca ia dat suma de 7milioane dar nu ia dat nimic acesta . prietenul la amenintat de a spus asa ceva . si o sa recunoasca in fata judecatorului cand o sa aiba acum proces . si prietenul o sa recunoasca . nu stiti cati ani o sai dea:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
mai este recidivist daca prima fapta a savarsit-o in urma cu 5 ani adica in 2005 pedeapsa a fost de 1 an si a facut 8 luni . sa liberat tot in2005.
este arestat rejudiciul este de 1000 de dolari si 20 de milioane nu are probe impotriva lui inca nu a fost condamnat . la tribunal a declarat ca nu a primit nici un ban de la prietenul lui . are probe doar impotriva prietenului.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu am inteles la ce pedeapsa a fost condamnat.
Care este prejudiciul?
Este liber sau arestat?

avocat Claudiu Lascoschi
este arestat
mai este recidivist prima fapta a savarsit-o in urma cu 5 ani si 11 zile adica in 2005 prietenul lui vrea sa ia fapta asupra lui ce se in tampla cati ani ia
a savarsit fapta de 1 an in 2005:(:(:(( mai este recidivist prietenul lui vrea sa ia fapta asupra lui ce se intampla mai departe cati ani ia:((
:((:(( a trecut 5 ani si11 zile de la savarsirea primei fapt mai este recidivist
este complice la furt calificat. sotul meu este complice la acest furt iar el este si recidivist . cati ani poate sai dea. prietenul lui a spart o casa de amanet si sotul meu este bagat ca complice ajutati-ma va rog:(