Parintii nostrii au decedat.Nu am gasit actele de proprietate.Care sunt pasii de urmat ,pentru a obtine un duplicat al proprietatii,pentru a deschide partajul intre frati pentru mostenire?Multumesc.
Avand apometrele in garantie nu am solicitat schimbarea acestora cu cele cu citire prin radio.In fiecare luna am transmis administratorului indicele de consum,Din cele 52 ap.50 au citire prin radio. Toate pierderile asociatiei sunt trecute la cele 2 apartamente.ESTE LEGAL?
In uurma vazarii apart. am solicitat administratorului ,prin cerere scrisa,restituirea fondului de rulment si a fondului de reparatii.Administratorul a spus ca am dreptul doar la fondul de rulment.Este corect?Am cerut doar fondul de reparatii ramas in urma reparatiilor in imobil la data parasirii apart. Va multumesc.
Comitetul asoc.de proprietari a hotarat ca proprietarii care au animale de casa(caini,pisici)sa plateasca o cota lunara la intretinere.Este legala aceasta hotarare?
Doresc sa stiu daca sunt legale conventiile civile de prestari servicii,intre o Asoc.de Proprietari si o persoana fizica ,pentru reparatii in bloc.Multumesc
Doresc sa stiu criteriile de acodare a ajutoarelor umanitare,in baza carei legi sau ordonante si cine intocmeste tabelele de acordare a acestor ajutoare(faina,malai,etc).Mama mea in varsta de 86 ani,vaduva de veteran de razboi,cu o pensie de 294 lei nu figureaza pe tabele.Cum pot actiona si unde,pentru a putea fi trecuta.Valoarea materiala nu este mare dar o doare ca este omisa.Multumesc.