nu am citit asta in baza unei legi anume. asha mi s-a zis de la politia rutiera, ca marcajul pietonal nu are o dimensiune standard , depinde de zona , numarul de benzi etc. Si cred ca ar putea fi considerata culpa comuna deoarece accidentul s-a produs lateral ......practic pietonul s-a izbit din alergare de portiera dreapta fatza .
din experienta dmv....la diagnosticul acesta ( fractura de glezna ) poate depasi 60 de zile de ?? exista niste standarde pe care medicul legist le urmeaza?? sau e de la caz la caz??
deci se iau in considerare doar zilele pe care el le petrecere in incinta spitalului ?? pt ca o sa mai necesite inca o operatie dupa un anumit termen pt a i se scoate placa....
in urma cu cateva zile am lovit un baiat de 16 ani....in zona treceri (asta inseamna la 3 m de trecere..dar am inteles k nu are mare valoare ). Am un martor pt mn si unu impotriva mea. Baiatul are glezna fracturata.....a fost operat , pus placa cu 4 suruburi. Familia lui nu are de gand sa depuna plangere si cred k ma pot intelege cu ei. Eu nu stiu ce inseamna zilele de spitalizare...si daca o sa depaseasca 60 de zile. Nu stiu daca se nuamra zilele care practic sta in spital sau zilele pana cand revine la starea initiala inaintea accidentului. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns...sau cu un sfat...va multumesc anticipat.