avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate mariana vasilateanu

Activitate mariana vasilateanu

Am locuit timp de 6 ani cu fostul concubin,relatie din care a rezultat un copil(4 ani).Am inaintat dosarul la tribunal pt. custodia copilului,program de vizita si pensie alimentara.De cand i-a venit citatia parca a inebunit.Ameninta cu tot felul de vorbe,printre care ca o sa-mi ia copilul,in conditiile in care nu are un servici stabil de 5 ani(munceste cand si cand fara carte de munca)si nici casa,spre deosebire de mine care de 8 ani lucrez fara intrerupere si am casa mea.Recent m-am trzit cu el la usa,a luat copilul in brate si a plecat.Am ajuns la Politie,unde ni s-a spus ca daca nu ne intelegem asupra programului copilului va trebui sa anunte Protectia copilului care ni-l va lua pana la solutionarea cazului in instanta.Am convenit la o saptamana cu mine, una cu el.E adevarat ce a zis politistul?
Legat de partaj,casa am cumparato la 6 luni de cand l-am cunoscut pe el,din banii parintilor mei (au vandut o alta casa),iar amenajarea am facuto cu un credit pe numele meu.Are vreun drept asupra casei,el neavand nicio dovada de venit?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.