avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ SI CUSTODIE MINOR IN CONCUBINAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ SI CUSTODIE MINOR IN CONCUBINAJ

Am locuit timp de 6 ani cu fostul concubin,relatie din care a rezultat un copil(4 ani).Am inaintat dosarul la tribunal pt. custodia copilului,program de vizita si pensie alimentara.De cand i-a venit citatia parca a inebunit.Ameninta cu tot felul de vorbe,printre care ca o sa-mi ia copilul,in conditiile in care nu are un servici stabil de 5 ani(munceste cand si cand fara carte de munca)si nici casa,spre deosebire de mine care de 8 ani lucrez fara intrerupere si am casa mea.Recent m-am trzit cu el la usa,a luat copilul in brate si a plecat.Am ajuns la Politie,unde ni s-a spus ca daca nu ne intelegem asupra programului copilului va trebui sa anunte Protectia copilului care ni-l va lua pana la solutionarea cazului in instanta.Am convenit la o saptamana cu mine, una cu el.E adevarat ce a zis politistul?
Legat de partaj,casa am cumparato la 6 luni de cand l-am cunoscut pe el,din banii parintilor mei (au vandut o alta casa),iar amenajarea am facuto cu un credit pe numele meu.Are vreun drept asupra casei,el neavand nicio dovada de venit?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Cel mai recent răspuns: petronela popescu , utilizator 22:40, 18 Octombrie 2010
nu are niciun drept asupra casei. nu e adevarat ce v-a spus politistul privind protectia copilului.
nu sunt pre bine pusa la punct cu tehnologia.cu comunic pe forum cu consultantii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? Mcdeea Mcdeea Buna ziua am cu concubinul meu un copil de 2 ani el are servici și propriu apartament.eu am stat in prenatal și după mia zis să mă las de munca sa stau cu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor si nu stiu in cine sa mai am incredere - nu-mi pot vizita copilul dannyell1977 dannyell1977 Buna ziua dragii mei.Inainte de toate am si eu o intrebare...pe unii,probabil o sa-i deranjeze,pe cei care inteleg situatia si nu se simt in cauza,nu-i va ... (vezi toată discuția)
Custodie minor voicu_diana voicu_diana buna ziua! am nevoie de o indrumare de la dvs sau de un sfat va rog frumos. am o fetita de 1 an si 3 luni nu sunt casatorita dar traiesc in concubinaj. am ... (vezi toată discuția)