avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate nicol1979

Activitate nicol1979

as dori sa stiu ce acte normative reglementeaza ceea ce intra in valoarea investitiei pentru un obiectiv nou. mai concret in valoarea unui sistem informatic este inclusa si valoarea proiectului tehnic, a studiului de fezabilitate? sau in valoarea unei cladiri sunt cuprinse si cheltuielile de consultanta privind achizitionarea, chelt notariale, chelt cu cabinetul de avocatura pentru intocmirea actelor?
Răspuns la discuția rambursare avansuri prescrise
dar decretul 167 din 1958 privind prescriptia extinctiva zice altceva....
am o mare nedumerire. la o institutie publica, daca am in soldul contului 419 avansuri de la diversi mai vechi de 3 ani (unele sume sunt chiar de 5 ani), le mai dau banii inapoi daca s-a implinit termenul de prescriptie sau la momentul implinirii termenului de 3 ani le fac venituri? in opinia mea le fac venituri si le dau la bugetul de stat dar nu stiu baza legala
buna ziua, am o mare nelamurire: in anul 2009 o institutie publica extrabugetara putea avea in baza OG 80/2001 normativ propriu de cheltuieli pentru protocol, carburant si telefonie cu aprobarea ordonatorului....dar problema este acest normativ nu are nici un prag maxim , adica daca ordonatorul dorea putea sa aprobe limita maxima de carburant la 1000 litri/ luna? din cate stiu este o prevedere care ii permitea ordonatorului sa majoreze limitele din OG 80 cu 50% doar la nivelul sau, nu pentru toti angajatii....