avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate violeta butnar

Activitate violeta butnar

Ea nu a venit in Italia pt tratament.Venise in vizità la mama ei de sàrbàtori,s-a simtit ràu si au chemat ambulanta,cind i-au fàcut analizele sà vadà ce are au descoperit cà are leucemie mielo.Boala e la inceput si trebuie sà-i facà pregàtirea pt transplant,sanse sunt mari pt cà e tinàrà,30ani,a dat peste o doctorità foatre bunà si o ajutà mult de tot.Din pàcate bàietelui are nevoie de gràdinità,nu poate sta inchis in casà si mai ales doamna la care lucreazà bunica micutului e cum e si pe deasupra geloasà de bàietel.Poate reusim sà facem ceva cu pediatra din comunà care e si sotia primarului... speràm.Oricum multumesc din suflet si sà-ti dea D-zeu sànàtate. O zi cit mai plàcutà!
Pe moment probleme cu legea italianà nu sunt,fata e in cod rosu si statul ialian are un pact cu statul roman pt. asa ceva.Problema era micutul,cum bunica lui lucreazà,mà interesa o asociatie care sà-i asigure un medic si gràdinita pe moment.Dar multumesc lui D-zeu s-a gàsit o solutie si familia unde lucreazà bunica i-au fàcut actele.Và multumesc oricum mult de tot!
multumesc mult!
Răspuns la discuția Sesizare - pensie de invaliditate
Multumesc mult de tot!
Cunosc o fatà de 30 ani bolnavà de leucemie mielo agravatà,au descoperit acum douà luni boala,are un bàietel de un an si jumàtate care nu are trei degete la manuta stingà,ei stau in casa unde lucreazà mama ei ca si badantà in Italia( acesta lucreazà fàrà contract de muncà).Din cite stiu nici fata nu a lucrat cu contract pinà acum. Tatàl copilului a semnat pt bàietel ca sà-l aducà in Italia.Intrebarea mea este: cunoaste cineva o asociatie de ajutor in Italia care ar putea face ceva pt ei? màcar pt. copil... và rog
Unde as putea sà reclam o persoanà care are pensie de boalà(invaliditate),desi e perfact sànàtoasà si lucreazà in stràinàtate? Và multumesc mult!