avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate ghiorghiu

Activitate ghiorghiu

Răspuns la discuția probleme banca
Nu cred ca este vreo banca sa-mi acorde mie o refinantare cu salariul asta de 610 Ron in mana,si sa intretin si familia ? Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția probleme banca
Am contactat banca si trebuie sa achit restantele de 650 CHF ca sa imi poata face o a treia reesalonare care am mai avut doua reesalonari si mai tare miau daunat rata. Cu bani de la banca am ridicat o casa pana la centura de sus, pa un teren in concesiune de la primarie prin executare silita poate sa imi ia casa ? Multumesc pentru raspuns.
Discuție probleme banca
am un credit la pireus bank de nevoi personale fara garantii mi sa marit rata lunara de la 410ron la 870ron sotul nu mai are servici si am ramas in urma cu trei rate nu am reusit din salariul meu de 610ron sa acopar rata si sa intretin si familia am platit 100 de chf din cei 750chf(lichidarea nu mia ajuns mam mai imprumutat de 15ron)dupa 2 zile am primit de la banca un mesaj ca daca nu platesc in 24 de ore restanta de 650chf se trece la executare silita.As vrea sa stiu la ce sa ma astept in continuare pentru ca nu am bani sa achit restanta