avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme banca
Discuție deschisă în Executare silită

probleme banca

am un credit la pireus bank de nevoi personale fara garantii mi sa marit rata lunara de la 410ron la 870ron sotul nu mai are servici si am ramas in urma cu trei rate nu am reusit din salariul meu de 610ron sa acopar rata si sa intretin si familia am platit 100 de chf din cei 750chf(lichidarea nu mia ajuns mam mai imprumutat de 15ron)dupa 2 zile am primit de la banca un mesaj ca daca nu platesc in 24 de ore restanta de 650chf se trece la executare silita.As vrea sa stiu la ce sa ma astept in continuare pentru ca nu am bani sa achit restanta
Cel mai recent răspuns: ghiorghiu , utilizator 14:59, 18 Octombrie 2010
Avand in vedere modificarile suferite la nivelul bugetului dvs,se impune sa contactati banca,cu care sa renegociati valoarea ratelor
Am contactat banca si trebuie sa achit restantele de 650 CHF ca sa imi poata face o a treia reesalonare care am mai avut doua reesalonari si mai tare miau daunat rata. Cu bani de la banca am ridicat o casa pana la centura de sus, pa un teren in concesiune de la primarie prin executare silita poate sa imi ia casa ? Multumesc pentru raspuns.
Daca terenul e concesionat nu vad cum ar putea sa va execute silit.

Dar daca relatia cu acest creditor este atat de precara incat deja v-au dezavantajat prin cele 2 reesalonari, de ce nu faceti o refinantare prin alta banca? adica sa luati alt credit de la alta banca sa il platiti integral pe acesta.
Nu cred ca este vreo banca sa-mi acorde mie o refinantare cu salariul asta de 610 Ron in mana,si sa intretin si familia ? Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de credit olga vasile olga vasile Am facut un credit de refinantare in 2006,acum fiind in imposibilitate de plata.Am avut de doua ori accept de reducere cu 50% pe o perioada de 6 luni a ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat alinra alinra Am un credit de 22.000 CHF,in acest moment am ajuns la 18500 CHF prin achitarea ratelor.Am beneficiat de 2 reesalonari,am vrut sa fac a3-a reesalonare dar rata ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata credit in chf la bancpost s-a dublat din 2007 un sfat va rog urgent alexandra60 alexandra60 In 2007 am luat un credit in CHF la sfatul unei cunostinte lucrator la o banca si cu ce m-a asigurat cea care mi-a facut creditul ca este posibil ca francul sa ... (vezi toată discuția)