avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit neachitat

Am un credit de 22.000 CHF,in acest moment am ajuns la 18500 CHF prin achitarea ratelor.Am beneficiat de 2 reesalonari,am vrut sa fac a3-a reesalonare dar rata mea va ajunge la 300 CHF dupa aceasta reesalonareAm hotarat sa renunt atat la reesalonare cat si la achitarea ratelor.In cat timp se va face poprirea pe venituri?Ce ma intereseaza cel mai mult este daca dupa achitarea sumei,de exemplu se trimite catre angajator instintare de a se oprii suma de 23.000 CHF dupa achitarea acestei sume se mai platesc comisioane,dobanzi...etc.
Daca comunic bancii ca nu o sa mai achit ratele si solicit poprirea pe venituri se instituie sau i-si urmeaza cursul lor:telefoane,scrisori,amenintari?Va multumesc.
În măsura în care nu veți continua să plătiți creditul se va trece la executare silită; mai mult ca sigur că în primă fază vor institui măsura popririi.Veți plăti toate comisioanele și dobânzile aferente creditului.
daca aveti bunuri in proprietate, nu se vor limita doar la poprire pe venituri
Pentru suma ce o aveti de plata e posibil sa inceapa executarea silita asupra bunurilor imobile, in masura in care acestea exista in proprietatea dvs.
av.corduneanu.daniel a scris:

În măsura în care nu veți continua să plătiți creditul se va trece la executare silită; mai mult ca sigur că în primă fază vor institui măsura popririi.Veți plăti toate comisioanele și dobânzile aferente creditului.

Ideea este urmatoarea:daca banca trimite catre angajator instintare prin care sa se instituie poprire pentru suma de 22000 Chf,angajatorul opreste si dupa cativa ani suma de 22000Chf este achitata integral,mai exista alte dobanzi....etc care mai pot fii cerute de catre banca.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
alinra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta banca, refuz reesalonare ContSters293905 ContSters293905 In urma cu patru ani am facut un credit nevoi pers an chf.Pana in toamna anului trecut am reusit sa merg cu ratele ok. Din decembrie am anuntat banca ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu ordin de propire iulya15 iulya15 buna ziua,ieri am primit la posta o instintare de la un executor bancar prin care ma instinta ca banca la care am o datorie de 5000 euro,a facut solicitare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru un credit ipotecar angelica_iordache angelica_iordache Buna ziua, In 2008, sotul meu a facut un credit ipotecar in CHF pentru achizitia unui apartament (la momentul respectiv nu eram casatoriti si creditul l-a ... (vezi toată discuția)