avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate Popa Adrian

Activitate Popa Adrian

La o firma in ultimul an a venit aceiasi inspectoare itm de patru ori, ceea ce mi se pare deja super ciudat. Cum pot sa refuz inspectorul itm, motivand acesta situatie, ca a venit numai ea in control. Pot cere un alt inspector?
Nu. Concediu de odihna se acorda pentru zilele efectiv lucrate, zilele de concediu medical sunt incapacitate temporara de munca.
Răspuns la discuția CONTRACT COLECTIV DE MUNCA
Da sunteti obligata.
Daca in anul 2011 am avut pierdere si in estimativa am declarat profit si am platit la termen, odata cu depunerea declaratiei finale 200, inainte de termenul de 25 mai se regleaza diferenta sa nu mai platesc anticipat pe 2012, sau trebuie sa astept data de 25 Mai sa se regleze.
Răspuns la discuția Rectificativa la D394
indiferent ca s-a inchis luna ianuarie din punct de vedere contabil, indiferent ca nu va mai exista corelatie intre noua declaratie 394 pentru luna ianuarie si decontul de TVA al lunii ianuarie, indiferent ca din punct de vedere al declaratiei 300 se permite inregistrarea atunci cand se primeste factura, etc, declaratia 394 trebuie refacuta si redepusa pentru luna ianuarie, cu luarea in considerare si a acestei facturi.
Răspuns la discuția sporul de vechime
Fiind minim pe economie nu are cum sa aiba sporul inclus. La acest salariu se adauga spor.
Răspuns la discuția Vector fiscal
luati legatura cu cei de la anaf de unde apartineti de la vectorul fiscal, si lamuriti problema, probabil nu au reusit sa actualizeze.
Aferent zilelor lucrate pana la intretea in concediu medical.
Nimic, cu exceptia ca acel somer sa aiba peste 45 de ani.
Răspuns la discuția declaratia 394
nu.