avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate sandika888

Activitate sandika888

Buna ziua. Beneficiez de pensie de urmas de pe urma tatalui meu. In decembrie am primito noua decizie, fiind recalculata si marita. Intrebarea mea este daca si cand voi primi diferentele de bani de pe anul 2011?
Multumesc anticipat!
Bunicul meu a decedat. Intrebarea mea este urmatoarea:bunica mea avand pensia mai mica va prelua pensia bunicului intreaga sau jumatate?Multumesc anticipat.
Daca beneficiez de pensie de urmas de pe urma tatalui meu decedat am dreptul si la bilete de tratament disponibile la Casa de Pensii?Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția pensie de urmas sau bursa sociala
Multumesc pentru raspuns!...pentru aceasta pensie am avut de refacut anul acesta dosarul si mi s-a cerut pe langa alte acte si o declaratie de la notar din care sa reiasa ca nu am venituri profesionale si AJUTOR SOCIAL,oare acest ajutor social nu se refera si la bursa sociala de la facultate?
Buna ziua!In conditiile in care iau pensie de urmas de pe urma tatalui meu mai pot beneficia si de bursa sociala de la facultate?(sunt studenta in anul 1 la master iar mama nu are nici un venit) Multumesc anticipat!