avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Diferente pensie recalculata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Diferente pensie recalculata

Buna ziua. Beneficiez de pensie de urmas de pe urma tatalui meu. In decembrie am primito noua decizie, fiind recalculata si marita. Intrebarea mea este daca si cand voi primi diferentele de bani de pe anul 2011?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:03, 26 Martie 2012
Ar fi trebuit sa dati mai multe detalii, cum ar fi: de ce a fost recalculata pensia de urmas, cand a fost depusa cererea de recalculare, care este temeiul legal in baza caruia a fost solicitata recalcularea etc. Eu nu am cum sa stiu de ce credeti ca ar trebui sa primiti diferente de pensie pe tot anul 2011. Teoretic, insa, raspunsul la intrebarea dvs. se afla in decizia de pensie. Puteti, de asemenea, sa intrebati direct la casa teritoriala de pensii, la serviciul Plati beneficii, insa ar fi bine sa ii intrebati in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctaj suplimentar grupa i de munca (pensie de urmas) catalin serban catalin serban Daca tatal meu a lucrat peste 30 ani in domeniul metalurgic avand grupa I de munca, (pensionat in 1982, dar a decedat in 2008), mamei mele, ca beneficiar de ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa ii de munca lili.sterian lili.sterian Mama are pensie de urmaș din 02.2002.Tatăl meu a lucrat 12 ani în grupa 2.Am depus actele la CJP Constanța în sept.2008,dar nu am primit nici-un ... (vezi toată discuția)
Decizie de reluare a platii pensiei de invaliditate - gresita? benjy23 benjy23 Buna seara.Va rog sa ma ajutati in elucidarea urmatoarelor probleme: 1.Mama mea a fost pensionata pe caz de boala (schizofrenie- diagnostic definitiv) in anul ... (vezi toată discuția)