avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa II de munca

Mama are pensie de urmaș din 02.2002.Tatăl meu a lucrat 12 ani în grupa 2.Am depus actele la CJP Constanța în sept.2008,dar nu am primit nici-un răspuns.Beneficiază de mărirea punctajului?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:32, 28 Februarie 2011
Beneficiaza de aceasta majorare,incepnad cu 01/01/2011.Daca nu a primit-o in aceasta luna,faceti o interventie la Casa locala de pensii,sau o cerere pentru aplicarea art.169 din legea 263/2010 in dosarul de pensie de urmas nr........
Iata o astfel de interventie:I
INTREBARE: Beneficiez de pensie de urmas cu nr.dosar 123137 si nu am primit recalcularea pentru grupa I de munca asa cum au primit toti ceilalti pensionari.
Va rog sa-mi spuneti daca si cand voi putea beneficia si eu aceasta recalculare.
Astept cu nerabdare raspunsul dvs. 21.02.2011
RASPUNS: Sesizarea dvs. a fost înaintată Direcţiei Stabiliri şi Plăţi Beneficii pentru a fi verificate aspectele semnalate de dvs. şi pentru a se efectua recalcularea conform prevederilor art. 169 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. 25.02.2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie grupa i de munca incepand cu data de 1 ianuarie 2011, neaplicata serban cernescu serban cernescu am fost scos la pensie din 1995,la limita de varsta si stadiu complet de cotizare.Mentionez ca din 39 ani munciti,20 ani am muncit in subteran la mina livezeni ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa ii de munca Horhoianu Anastasia Horhoianu Anastasia Sunt pensionara la limita de virsta din octombrie 2005 si am lucrat 14 ani in grupa II . Cand beneficiez de marirea pensiei. (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca ailito1234 ailito1234 Sotul meu a primit decizia de pensionare in data de 28.10.2002 Varsta 53 ani, 8 luni Varsta standard de pensionare - 62 ani si 1 luna Reducerea varstei ... (vezi toată discuția)