avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate andr33ac2008

Activitate andr33ac2008

Răspuns la discuția dezbatere succesiune
am inteles ce ziceti dumneavoastra . dar cei de la taxe si impozite mi-au sugerat sa vin cu banii de amenzi ca altfel nu pot lua certificatul. ei zic ca nu pot sa mi-l dea daca nu platesc eu sau el. si vroiam sa stiu o parere despre cum as putea sa ii abordez fara sa fac circ ca din pacate la noi la asta se cam ajunge ......sa le explic ca legal nu au voie sa faca asa ceva . sa le explic pe argumente, legal. mentionez ca toate astea se intampla in constanta comuna lumina#-o. multumesc
Răspuns la discuția dezbatere succesiune
marti urmeaza sa ma duc dupa fiscal iar doamna de la taxe si impozite mi-a zis ca o sa discute cu primarul dar sa am pregatiti si banii pentru amenzi pentru orice eventualitate! cred ca ei stiu ca o sa se prescrie aceste amenzi, ca eu sunt in necunostiinta de cauza cu drepturile acestea si vor sa isi rezolve si problema aceasta!!! unchiul meu e o persoana cu care nu prea te poti intelege!!! in caz ca marti vor pune problema TREBUIE platite amenzile deoarece nu va dam fiscalul cum ar trebui sa ii abordez eu? va rog din suflet sa ma ajutati deoarece sunt 2 amenzi de 300lei impreuna si el nu contribuie cu nimic la aceasta succesiune asa ca 300lei conteaza.multumesc
unchiul meu in 2006 a avut o problema cu sotia deoarece era sub influenta alcoolului si aceasta a chemat politia spunand ca a agresat-o si injurat-o. agentul i-a dat o amenda de 200lei dar unchiul nu a semnat deoarece nu era adevarat ca a agrsat-o.procesul verbal nu e semnat si nici nu se mentioneaza ca el ar fi refuzat semnarea.are doar semnatura unui martor.in prezent amenda sta la primarie.in conditiile acestea cum se procedeza?dupa anii astia nu s-a prescris?
bunicul meu e decedat din 2005 si acum avem posibilitatea sa facem succesiunea. mostenitori sunt bunica mea, mama mea si unchiul meu. am fost sa scot anexa 23 si 24 si acel certificat fiscal pe imobil de la primarie.unchiul meu e colocatar in casa bunicii mele si are 2 amenzi contraventionale de platit pe care refuza sa le achite.bunica mea e la zi cu tot ce inseamna plata pentru imobil.la primarie mi s-a zis ca daca vrem certificat fiscal fara datorii treb platite amenzile unchiului meu. intrebarea mea ar fi....e legal ? bunicul meu nu are absolut nici o datorie .nu cumva vor sa prfite ca le-am explicat ca e fara posibilitati si amenzile astea stau acolo din 2006 si vor sa scape de ele cu ocazia asta. au vazut ca vrem sa facem succesiunea si se gandesc ca le vom plati noi pentru el?!!!!! va multumesc
Buna ziua. problema mea este urmatoarea. in urma cu 4 ani m-am mutat intr-un apartament. dormitorul meu este perete in perete cu bucataria vecinului. pe peretele meu se afla 2 prize. pe peretele vecinului se afla scurgerea de la masina de spalat si scurgerea de la chiuveta. mentionez ca in apartamentul vecinului s-a spart un perete si chiuveta a fost mutata pe peretele cu dormitorul meu de pe un perete paralel cu acesta. de 4 ani ma lupt cu umezeala si mucegai plus un miros de oua clocite , etc ce te trezeste noaptea din somn si te da afara din dormitor. se intampla nu in fiecare zi dar in 4 ani am avut ffffffffff multe nopti nedormite. am chemat un electrician care ne-a zis ca e o problema mare ca priza e pe un perete umed si nu are ce sa faca. trebuie aflata cauza.trebuie spart. am vorbit cu vecinul si el se confrunta cu mirosul dar am aflat ca acesta e in chirie de f mult timp si proprietarul e plecat in italia si nu e dispus sa sparga. eu nu sunt deacord sa suport eu cheltuielile din moment ce am vazut ce modificari s-au facut si eu am problema cu priza exact in locul unde are el chiuveta si masina de spalat montate. am vorbit cu administratorul blocului si mi-a zis ca e o problema intre vecini si el nu are ce face. de aceea va scriu sa va intreb ce pot face? exista vreo lege?ceva? multumesc