Buna seara!st domn...pai prind kam 20 d ture p luna asta insemnand vreo 240 d ore.problema e k au facut un pontaj in favoarea lor in care defapt st pontat dkt 8 sau 10 ore sau si 12(dar mai rar 12 in general kam 8ore st pontat) astfel incat sa dea cele 180 d ore normale p kare ar trebui sa l lucram si restu d ore st bagate p suplimentar cik.orele d noapte nu st platite cum ar trebui si sambata si duminica am trecut p fluturas dkt 5 lei...pai la progr asta ma gandesc k ar trebui sa am spor d noapte si mai ales k prind si samabete si duminici si sa iau in mana mult mai mult.De exmplu varumeo lucreaza 12 cu 24-12 cu 48 si ia in mana 1000ron sau si mai mult...nu pot sa inteleg totusi lucrul asta cum e posibil sa aiba un progr mai bun si sa ia si mai multi bani...
Buna seara!!!Am si eu o nelamurire dak ma puteti ajuta vreau sa fac si eu o plangere privind drepturile anagajatului referitor la programul de lucru si la salariu pentru k nu mi s pare corect sa lucrez la programul de 12 cu 24 non-stop si sa iau un salariu de 700 d ron in mana. Pe langa asta cand intru in concediu de odihina in lok sa primesc o indemnizatie d concediu tocmai k nu primesc nici makar salariu intreg ci mai putin...si asta nu din cauza crizei, asa a fost dintotdeauna nu stiu cum l mai permite una k asta. Ce m-ati sfatui sa fac dar nu sa fac plangere aici teritorial pt k sunt sigur k nu rezolv absolut nik?