Buna seara!!!Am si eu o nelamurire dak ma puteti ajuta vreau sa fac si eu o plangere privind drepturile anagajatului referitor la programul de lucru si la salariu pentru k nu mi s pare corect sa lucrez la programul de 12 cu 24 non-stop si sa iau un salariu de 700 d ron in mana. Pe langa asta cand intru in concediu de odihina in lok sa primesc o indemnizatie d concediu tocmai k nu primesc nici makar salariu intreg ci mai putin...si asta nu din cauza crizei, asa a fost dintotdeauna nu stiu cum l mai permite una k asta. Ce m-ati sfatui sa fac dar nu sa fac plangere aici teritorial pt k sunt sigur k nu rezolv absolut nik?
Buna seara!st domn...pai prind kam 20 d ture p luna asta insemnand vreo 240 d ore.problema e k au facut un pontaj in favoarea lor in care defapt st pontat dkt 8 sau 10 ore sau si 12(dar mai rar 12 in general kam 8ore st pontat) astfel incat sa dea cele 180 d ore normale p kare ar trebui sa l lucram si restu d ore st bagate p suplimentar cik.orele d noapte nu st platite cum ar trebui si sambata si duminica am trecut p fluturas dkt 5 lei...pai la progr asta ma gandesc k ar trebui sa am spor d noapte si mai ales k prind si samabete si duminici si sa iau in mana mult mai mult.De exmplu varumeo lucreaza 12 cu 24-12 cu 48 si ia in mana 1000ron sau si mai mult...nu pot sa inteleg totusi lucrul asta cum e posibil sa aiba un progr mai bun si sa ia si mai multi bani...
176 ore baza in luna
aveti 64 de ore suplimentare!!!!!!
Va rog sa postati salariul, orele de nopte si orele de sambata sa u duminica, sa va fac un calcul cam cat ar trebui sa luati.
Ore suplimentare
costat
Buna ziua,
Lucrez intr-o firma care isi desfasoara activitatea de productie de luni ora 07:00 pana sambata 07:00.
Programul meu de lucru e de luni pana ... (vezi toată discuția)