mie mi-a fost incredintat bineinteles,deoarece copilul meu nu a avut parte de un tata!!!!!si el nu va fi deacord niciodata sa ai mschimb numele dar nici nu il intereseaza de copil,iar el acum astyeapta alt bebe ,acum spuneti-mi si dumneavoastra cum sa fac sa imi poarte mie numele,ca e la gradin ita copilul dar cand o sa mearga la scoala????nu vreau sa aiba probleme .....:((:((:((:((
asa este dar banii aia nu au nici o treaba cu pensia de intretinere pt ca mii datora mie,si inca ceva nici macar partajul nu sa facut pt ca nu dispun de banii necesari acum pt ca ma costa un pic .In urma casniciei m-am ales doar cu munca si atat.:((:((:((
l-am denuntat odata ca nu plateste pensia la copil dar tot el a avut castig de cauza spunand judecatoarei ca mia dat el candva 500 de euro si ca aia este pensia pe un an si ceva.De la divort nu a platit nici un leu si au trecut aproape 2 ani,oare ar trebui sa ii fdac reclamatie din nou?M-a dat in judecata si a cerut ore de vizita pt copil sa imi faca rau dar nu se intereseaza de copil.
Vreau si eu sa schimb numele baietelului meu de numai 4 ani in urma divortului ,dar acesta nu este de acord dar nici nu se intereseaza de copil cum sa fac?:(:(:(