avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu plateste pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu plateste pensia alimentara

l-am denuntat odata ca nu plateste pensia la copil dar tot el a avut castig de cauza spunand judecatoarei ca mia dat el candva 500 de euro si ca aia este pensia pe un an si ceva.De la divort nu a platit nici un leu si au trecut aproape 2 ani,oare ar trebui sa ii fdac reclamatie din nou?M-a dat in judecata si a cerut ore de vizita pt copil sa imi faca rau dar nu se intereseaza de copil.
Cel mai recent răspuns: cosminaa25 , utilizator 09:58, 25 Octombrie 2010
zic sa nu mai asteptati si sa ii faceti plangere pentru abandon de familie.
iar la cererea lui de judecata...faceti o cerere reconventionala in care sa ii cereti pensia pe intreaga perioada ramasa neachitata.
cat despre faptul ca a castigat la judecatorie cu acea afirmatia cum ca a platit 500 de euro....ati avut cale de atac impotriva acelei hotarari....
in mod cert a adus el probe ca a dat 500 euro, ca doar nu o fi fost judecatoarea naiva sa il creada pe cuvant.
asa este dar banii aia nu au nici o treaba cu pensia de intretinere pt ca mii datora mie,si inca ceva nici macar partajul nu sa facut pt ca nu dispun de banii necesari acum pt ca ma costa un pic .In urma casniciei m-am ales doar cu munca si atat.:((:((:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie de intretinere MgcMarius MgcMarius Am un prieten divortat ce a fost chemat in judecata pentru marirea pensiei de intretinere ce in prezenta este de 500 de lei. Acesta lucreza sofer pe camion si ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu copil minor gaby76 gaby76 Buna ziua, va cer sfatul in legatura cu iesirea din tara cu copil minor. Din postarile anterioare parerile sunt impartite, functie daca exista sau nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Bombardier Bombardier Buna seara,sunt divorțat din 2015 am custodie exclusiva ptr cei doi copii minori de 10 ani respectiv 15 ani rezultați din căsătorie nu am primit pensie ... (vezi toată discuția)