avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate gomi

Activitate gomi

Răspuns la discuția partaj
Multumesc mult. In ce masura ma ajuta certificatul medico - legal prin care mi s-au dat 2 zile de ingrijiri medicale, si am 3 martori care pot sustine ca m-au vazut de multe ori lovita ( cu vanatai)la procesul de partaj? m-ar ajuta sa obtin mai mult de jumatate? Va multumesc
Răspuns la discuția partaj
Multumesc mult. Dar totusi dintr-un apartament cu 3 camere si o masina de 15 mii euro achizitionate in timpul casatoriei, eu sa raman cu copilul pe strazi,.....adica in chirie si el cu apartament si masina? el asa ma ameninta ca voi merge cu copilul in spate prin chirii iar el ramane in tot. Copilul nu conteaza deloc in procesul de partaj? Chiar nu se urmareste deloc ineresul superior al copilului?
Discuție partaj
Sunt in divort............am o fetita de 4 ani care ramane cu mine si impreuna cu al meu sot avem un apartament cu 3 camere si o masina, achizitionate in timpul casatoriei. La cumpararea apartamentului el a contribuit cu un sfert din valoarea apartamentului, bani pe care el îi avea dinainte de a ma cunoaste. intrebarea mea ar fi : are sanse ca el sa ramn in apartament cu 3 camere si masina la scara iar eu cu fata sa plecam cu o suma f f f mica, asa cum spune el?