La Procurorului General si se depune la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie?! Sau la parchetul de pe langa Tribunal sau la parchetul de pe langa Judecatorie si se adreseaza prim procurorului Parchetului?! Sau la Tribunal sau la Curtea de Apel?
Va multumesc anticipat.
Cu respect.
Intr-un dosar al parchetului municipal s-a depus un act medico legal, care a ajuns sa fie publicat pe internet. Parchetul in urma sesizarii a afirmat prin Rezolutie ca datorita faptului ca respectivul document face parte din dosarul parchetului ,el si-a pierdut calitatea confidentiala motiv pentru care spune ca fapta reclamata nu ar exista si deci nu este cazul sa dispuna si sa ancheteze si sa puna sub urmarire penala persoana care l-a publicat ( documentul a fost publicat in sustinerea unei sesizari adresata primarului de catre inculpatul in dosar, adica persoana pentru care s-a formulat plangerea penala in baza careia s-a deschis respectivul dosar la Parchet).
Parchetul spune ca partile din dosar cunosc faptul ca exista acel document, incadreaza fapta la divulgare a secretului profesional, pentru o persoana necunoscuta( autor necunoscut) si dispune neiceperea urmaririi penale intrucat actul medico legal nu mai are caracter confidential fiind cunoscut de partile din dosarul in care se afla. Incadrarea eu consider ca este incorecta si ca autorul este cunoscut - chiar parchetul spune ca este una din perosanele care fac parte din dosarul in care se afla documentul medico legal, motiv pentru care considera ca si-a pierdut caracterul confidential
Va multumesc anticipat.
Cu respect.
Am formulat o plangere penala cf. art 278 cpp, plangere impotriva solutiilor date de procuror. A fost trimisa in instanta si Judecatoria mi-a respins plangerea , ca nefondata si a mentinut Ordonanta de clasare a cauzei data de procuror. Am formulat recurs la Tribunal si prin decizie penala a respins recursul formulat de mine la Sentinta Judecatoriei si a mentinut ca legala Sentinta Judecatoriei , iar decizia a dat-o definitiv. Ce cale de atac etraordinara pot sa urmez ?Cui sa adresez , unde sa depun si care este termenul de depunere a documentului prin care atac printr-o cale extraordinara decizia penala definitiva a Tribunalului?
Va multumesc anticipat.
Cu respect.