Buna seara
As dori sa aflu de ce autorizatii am nevoie pt infintarea unui centru de colectare plante medicinale si de unde le obtin. Mentionez ca locuiesc la casa ,intr-un orasel in provincie.
BUNA SEARA
Aș dorii sa ma ajutati cu sfaturi cum sa-mi obtin adeverinta de somaj de la angajator daca acesta tergiverseaza sa mi-o elibereze si ma amina de pe o zi pe alta.
Buna seara
Revin cu o precizare , am O HOTARIRE JUDECATOREASCA INVESTITA CU TITLU EXECUTORIU prin care firma este obligata:- la plata unor sume salariale restante si cheltuieli de judecata
- la eliberarea adeverintei pt somaj
Firma a facut recurs .In acelasi timp firma intra in insolventa .In consecinta m-am iscris la masa credala si am luat legatura cu administratorul judiciar pentru a-mi elibera adeverinta pt somaj dar acesta tergiverseaza si tot amina sa o elibereze pe motiv c-au declarat recurs.
Buna seara . As dori sa stiu daca dupa o sentinta a tribunalului care devine definitiva si executorie (dupa o perioada mai mare de 12 luni cit a durat procesul ,perioada in care eu nu am lucrat , firma nu a cotizat la somaj), referitoare la obligarea firmei sa-mi acorde somaj (datorita termenelor lungi de judecata si a tertipurilor avocatesti ale firmei) , mai pot beneficia de somaj? -legea spune ca in ultimele 24 de luni sa ai o perioada de cotizare minim 12luni. -perioada cit a durat procesul (nu am cotizat) este inclusa in aceasta perioada de 24 de luni sau este exclusa?