avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate cricu

Activitate cricu

Buna ziua, am vandut o masina deja inmatriculata, insa noul propietar nu a inregistrat-o la circa lui financiara in termenul de 3 luni. Ce solutie ar fi sa o inregistreze pe numele sau, acesta doreste sa o vanda si ii e necesar fiscalul!! Astept cu interes un raspuns,multumesc!Nicu
Buna seara,

Ma numesc Nicu si mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 30 zile pentru neacordarea de prioritate la trecere de pietoni.Pe trecerea de pietoni pe sensul meu de mers nu se afla la momentul ''incidentului'' nici o persoana si nici nu am fost inregistrat video de vreun aparat radar al politiei.
Incidentul s-a produs in data de 18.10.2010 in Bucuresti si dovada imi expira vineri 22.10.2010,insa pana la acest moment nu mi-a fost trimis prin posta procesul verbal(la momentul intocmirii eu am refuzat sa il semnez).
La mentiuni am specificat in procesul verbal ca nu recunosc nimic din ce a scris politistul,insa acesta a adus un martor fictiv pe care a si semnat procesul verbal la rubrica''asistent constator''-- fapt la care eu nu am putut sa ma impotrivesc.
As avea marea rugaminte sa imi spuneti ce ar trebui sa scriu in acea contestatie!!

Cu multumiri,
Nicu