avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am vandut o masina deja inmatriculata, insa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am vandut o masina deja inmatriculata, insa noul propietar ...

Buna ziua, am vandut o masina deja inmatriculata, insa noul propietar nu a inregistrat-o la circa lui financiara in termenul de 3 luni. Ce solutie ar fi sa o inregistreze pe numele sau, acesta doreste sa o vanda si ii e necesar fiscalul!! Astept cu interes un raspuns,multumesc!Nicu
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:09, 10 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă i-ați dat deja un fiscal, v-ați îndeplinit obligațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta - contestare proces verbal david6 david6 Am vandut masina in Septembrie 2009 si binenteles, cumparatorul nu a mai binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui. In Ianuarie 2010 a facut asigurarea RCA pe ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)