Va multumesc!Deci,indiferent ca nu m-a ajutat cu nimic in aceasta perioada si nu l-a interesat de copil nu o sa primeasca pensie alimentara decat de la data introducerii actiunii...V-as mai ruga sa imi spuneti si mie daca imi trebuie avocat pentru asta sau se poate si fara avocat?
Buna ziua!Am o problema cu care ma confrunt si v-as ruga sa ma sfatuiti cum sa procedez.M-am despartit de sotul meu din data de 6 august anul curent,fara a inainta actiunea de divort.Eu am parasit domiciliul impreuna cu fetita noastra de 5 ani ,pentru ca m-a inselat in repetate randuri si nu am mai suportat discutiile si certurile din casa care nu ii faceau bine nici copilului.Eu,momentan,sunt somera din luna septembrie si m-a amenintat ca o sa imi ia copilul.Intrebarea este daca poate sa faca asa ceva,el avand un serviciu destul de bun si casa in care locuiam impreuna este locuinta ANL.As vrea ,daca se poate,sa imi mai spuneti daca copilul poate beneficia de pensie alimentara retroactiva fara divort,adica sa depun actiune pentru pensie alimentara si retroactiva fara actiune de divort.Va multumesc!