avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate Florin.Frusinoiu

Activitate Florin.Frusinoiu

Răspuns la discuția cum se recupereaza prejudiciul
parte civila m-am constituit. adica am completat treaba asta cu ",ma constitui parte civila in procesul ce va urma........" in toate hartoagele si declaratiile pe care le-am scris la politie in seara cand i-au prins . in rest atat ,nimeni nu ma contactat sau sa imi fi venit ceva acasa. instanta nu a stabilit nici o valoare si cand in treb exact acesta este raspunsul " IN PRONUNTARE" nu " IN CURS DE FINALIZARE"
postez din nou aici pentru ca primul post l-am plasat in alta sectiune si cred ca aici este mai portivit.
Problema mea este in felul urmator: in anul 2009 mi-a fost furata o motocicleta din fata blocului,in 3 saptamani au fost prinsi hotii,in numar de 2. a fost deschis un dosar care are numarul sub forma "xxxx/P/2009" pana in momentul de fata nu sa recuperat prejudiciul creat deoarece la recuperarea motocicletei lipseau o mare parte din piese.
Intrebarea este ce trebue facut pentru recuperarea prejudiciului deoarece de cate ori am fost la procuratura sa intreb de dosar mi se raspunde ca citez: "Se afla in pronuntare...."
multumesc anticipat pentru raspunsuri si pareri.
Buna ziua. Problema mea este in felul urmator: in anul 2009 mi-a fost furata o motocicleta din fata blocului,in 3 saptamani au fost prinsi hotii,in numar de 2. a fost deschis un dosar care are numarul sub forma "xxxx/P/2009" pana in momentul de fata nu sa recuperat prejudiciul creat deoarece la recuperarea motocicletei lipseau o mare parte din piese.
Intrebarea este ce trebue facut pentru recuperarea prejudiciului deoarece de cate ori am fost la procuratura sa intreb de dosar mi se raspunde ca citez: "Se afla in pronuntare...."
multumesc anticipat pentru raspunsuri si pareri.