Odata constituita o asociatie profesionista a psihologilor, am aflat ca putem sa achizitonam teste pe un singur cabinet, ceea ce este in avantajul nostru-parte dintre noi , lucram in cabinete psihologice din interiorul centrelor de plasament-(putand sa achizitionam mai multe teste), dar si al institutiei. Apoi, dorim ca aceasta asociatie sa functioneze intr-un sediu de sine statator si sa fie deschisa si comunitatii, aducand astfel beneficii si acesteia.
Sunt angajata ca si psiholog intr-o institutie de stat. impreuna cu colegii mei am dori sa infiintam o asociatie profesionista in cadrul institutiei in care lucram . Puteti sa ma ajutati cu ceva informatii despre conditiile infiintarii unei astfel de asociatii? Va multumesc.
Buna ziua! Sunt angajata a unei institutii de stat si mai nou part time lucrez pe un proiect phare. Nu stiu daca este posibil sa imi iau concediu de odihna pe un proiect phare. Mentionez ca proiectul tine 1 an si poate continua inca trei. proiectul phare este obtinut in colaborare cu institutia la care lucrez. Managerul de proiect spune ca nu se poate! Are cineva informatii despre acest lucru? Multumesc!