avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna pe proiect phare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna pe proiect phare

Buna ziua! Sunt angajata a unei institutii de stat si mai nou part time lucrez pe un proiect phare. Nu stiu daca este posibil sa imi iau concediu de odihna pe un proiect phare. Mentionez ca proiectul tine 1 an si poate continua inca trei. proiectul phare este obtinut in colaborare cu institutia la care lucrez. Managerul de proiect spune ca nu se poate! Are cineva informatii despre acest lucru? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 18:27, 8 Mai 2008
Potrivit dispozitiilor Codului muncii, dreptul la concediu de odihnă anual plătit este garantat tuturor salariaţilor, el nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renunţări sau limitări.
Prin urmare, aveti dreptul la concediul de odihna anual platit.
Citadela a scris:

Buna ziua! Sunt angajata a unei institutii de stat si mai nou part time lucrez pe un proiect phare. Nu stiu daca este posibil sa imi iau concediu de odihna pe un proiect phare. Mentionez ca proiectul tine 1 an si poate continua inca trei. proiectul phare este obtinut in colaborare cu institutia la care lucrez. Managerul de proiect spune ca nu se poate! Are cineva informatii despre acest lucru? Multumesc!

Imi imaginez ca si in cadrul acestui proiect lucrati tot in baza unui contract, ce scrie in acel contract cu privire la concediul anual?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna carmen gusa carmen gusa Buna ziua, lucrez intr-o firma unde programul de lucru este astfel;doua zile lucram 16 ore iar doua zile le avem libere, netinandu-se seama ca e sambata sau ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fectua concediul de odihna vioricabaiceanu vioricabaiceanu As vrea sa aflu precis daca concediul de odihna se pote solicita in luna IANUARIE pentru ca de la serviciul RESURSE UMANE mi s-a spus ca nu am drept sa ... (vezi toată discuția)
Neacordarea concediului legal de odihna melaniaa melaniaa Buna ziua, lucrez de peste 30 de ani la o institutie de stat. Anul acesta inca nu am putut beneficia de nici o zi de concediu de odihna, deoarece nu am ... (vezi toată discuția)