avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate mekles

Activitate mekles

recunosc sunt vinovat k m-am urcat la volan dar nici decum k am refuzat probele biologice si akum ce ramane de facut???
martori nu au fost akolo tocmai asta este problema am suflat in etilotes am fost k ei la sectie nici nu mi sa adus vb despre asa ceva la 6 luni am aflat cand am fost sunat pana la data aceea nu am stiut nimik am fost am cautat dosarul si ma trimitea dintr-un lok in altul.pe alti ma vazut ii duk k fortza la spital dar pe mine dece nu mau dus??
am fost oprit de un echipaj de politie in care se aflau 2 agentii m-i sa solicitat oprirea masini apoi aktele.m-au pus sa suflu in alcooltest am avut o alcolemie de 0.73 in aerul respirat.politistul intrebanduma dak vreau sa merg la sange eu lam intrebat dece sa mai merg la sange dak am suflat in alcool test apoi am schimbat subiectul,a chemat 2 taximetristi iau pus sa semneze nu stiu ce iar apoi am fost dus la sectia de politie unde mi sa dat o dovada fara drept de circulatie.dupa 6 luni m-am trezit k dosar penal pentru refuz de probe biologice.ce pot sa fac??am vreo sansa sami iau permisul??va multumesc
nu nu mi-au spus au pus martori 2 taximetristi care nici nu se aflau akolo
dar nu mi-a cerut in niciun sens sa merg la spital sa daau probe au pus 2 taximetristi martori si apoi am fost dus la sectie nu pot sa scap??sa pun si eu marttor ceva k nu mia cerut recoltarea
refuzarea probelor biologice acel articol fara drept de circulatie
nu nu mi-au spus nimik miau dat dekat dovada si atat:((
am condus sub influenta bauturilor alcoolice in urma cu 9 luni am avut 0,73 in aerul expirat nu am fost la spital pentru ca nu mau dus am fost dus direct la sectie akolo mi sa retinut permisul oferindumi o dovada nu am declarat nu am semnat nimik pana in momentul de fata ce sa fac nu stiu nimik spunetimi