Bine ca s-au afisat la 13.00... Incep sa ma obisnuiesc deja :hammer:
va rog frumos sa ma ajutati!
pt cei din maramures care au dat examenul la bucuresti si vor sa faca contestatie la grile imi puteti da un nr. de telefon sau un nr. de fax unde am putea trimite contestatia?
multumesc frumos!
Nu e chiar "riguros stiintific" formulata. (cea cu legitima aparare).
Proportionalitate diferit de echivalenta. In Dex se arata destul de clar diferentele dintre cele doua cuvinte.
Urmarile atacului nu pot fi caracterizate drept "echivalente" cu urmarile apararii (pana la urma valoarea ocrotita in cazul atacului poate fi alta decat cea vatamate in urma apararii... ), ci, daca intentia era ca grila sa fie corecta, trebuia gasit un sinonim al lui proportional, iar echivalent NU este un asemenea sinonim.
Sunt obosit deci explicatiile mele probabil sunt cam neclare... :(
Dar grila asta cred ca se putea rezolva prin "eliminare" celelalte doua variante nu puteau fi selectionate, din punctul meu de vedere.
Organizatorii examenului ar fi trebuit sa posteze un model de contestatie...!! Sa nu ne ducem sa depunem si sa ne trezim ca nu este corecta?? Poate totusi are cineva un model ?? :vishenka:!
Daca da.....sa il posteze....
Eu am facut 69 de grileeeee!!! #-o
Eu am sunat astazi la UNBR si doamna de acolo mi-a zis ca trebuie studiate si modificarile din 2011. Acum nu stiu ce sa mai cred...
Cei de la dolj probabil ca au pus pe site ceea ce apare si in tematica.
Sper ca la examen sa nu dea intrebari din articolele modificate, pt ca vor fi unii canditati care au invatat pana in 2009 si altii pana in 2011... fiecare cum a inteles!