Poate ca avand copii nu putem sa facem asa numitul "divort de comun acord",dar neoficial eram amandoi de acord cu divortul.Am cautat la judecatorie ,pe site-ul lor,dupa numarul de dosar, numai ca nu a fost completat nimic nici la prima instanta (cea din septembrie) si nici la cea de-a doua(din octombrie)...nu scrie absolut nimic!!!Nu inteleg de ce,nu ar fi trebuit sa spuna daca procesul mai continua sau a fost anulat,suspendat?..nu cunosc termenii juridici
Buna ziua,as dori sa ma sfatuiasca si pe mine cineva in legatura cu divort!
Eu si sotia mea am hotarat de comun acord sa divortam(suntem casatoriti de 10 ani si avem 2 copii impreuna,minori).Eu am fost cel care a inaintat cererea pt divort!
Din cauza ca nu mai locuiesc in tara si nici nu mi-am permis un avocat care sa ma reprezinte,nu am fost prezent la prima infatisare.Sotia a spus ca s-a amanat peste o luna si nu am putut sa ajung nici la a doua infatisare!Ea mi-a spus ca s-a terminat divortul.in sensul ca am fost declarati divortati,dar din cate stiu eu divortul cu minori dureaza mai mult si implica mai multe infatisari...Cred ca sotia mea s-a razgandit si ma minte cand spune ca suntem divortati!!
E posibil sa se fi terminat procesul de divort asa repede?
Cum pot sa aflu ce s-a intamplat de fapt,avand in vedere ca nu sunt in tara si nu pot sa ma bazez pe spusele sotiei?Ce pot sa fac in continuare ca sa continui procesul de divort?
Multumesc