avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan8033

Activitate Razvan8033

Am avut un incident intr-un club unde a avut loc o altercatie unde i-am dat unui baiat cu capul in frunte si i sa crapat putin pielea capului,a venit politia si am mers la sectie ,am dat amandoi declaratie, politistul a scris procesul verbal dar nu in totalitate, dupa care m-a pus sa semnez ,unde ulterior a scris suma de 500 de ron, nu am mai fost de acord sa ridic procesul verbal. Baiatul care l-am lovit a fost intrebat daca vrea sa fiu sanctionat cu amenda sau vrea sa mearga mai departe pentru un dosar penal, a fost de acord pentru amenda, mi-a fost scrisa amenda si procesul verbal dupa care baiatul a fost influentat de un alt prieten de al lui pentru a-mi fi facut dosarul penal, dar procesul verbal fusese scris. CE SE VA INTAMPLA?? Acum baiatul a spus ca peste 2 zile isi scoate certificat medico legal!! Si ma santajeaza daca nu ii dau 10 milioane nu isi retrage plangerea si ma da in judecata pentru a scoate bani mai multi de la mine. Ce sa fac sa ii dau banii si sa merg sa-si retraga declaratia,sau a-si putea sa il inregistrez ca ma santajeaza cu bani ca altfel imi face dosar penal!