avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate Florentina Ilie

Activitate Florentina Ilie

Răspuns la discuția Rate restante la banca
Buna ziua, va multumesc tuturor pentru informatii, imi sunt de folos si imi cer scuze daca subiectul acesta generat de mine a dus la mici discutii contradictorii intre d-voastra.
Ieri am fost la agentia la care am facut creditul (BRD) si am achitat jumatate din suma restanta. Doamna consultant bancar mi-a spus ca pot face o cerere de reesalonare. Asadar, cum afirmati si d-voastra, pentru aproape orice exista solutii.

Sa aveti o zi frumoasa si un weekend linistit!

Cu respect,
Florentina Ilie
Răspuns la discuția Rate restante la banca
Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Ma gandeam ca cel mai bine ar fi sa achit cat pot in perioada urmatoare si sa fiu in cele din urma cu plata ratelor la zi. Cat despre autoturism o sa il vand fratelui meu, sper sa nu fie o problema si in acest sens.
Buna ziua!Eu am facut in anul 2009 un imprumut de 9600 lei, intre timp am cumparat o masina si din pacate am trecut-o pe numele meu. De curand am ramas fara serviciu si am o restanta de 700 de lei. Astazi m-au sunat cei de la banca sa imi spuna ca daca nu achit 200 de lei pana maine o sa achit integral creditul, cand o sa ma angajez o sa mi se opreasca 33% din salariu si ca o sa mi se puna sechestru pe bunuri, cu toate ca atunci cand am facut creditul nu am ipotecat nimic. Nu stiu ce sa fac, mi se pare prea exagerat. Chiar o sa am atatea probleme din cauza unei prostii, pentru ca daca ar trebui sa mai fac un credit vreodata, nu as mai face! Va multumesc!
Răspuns la discuția 15% din salariu
Buna seara, domnule Cornel Vasile

Va multumesc pentru ajutor, am rezolvat saptamana trecuta problema aceasta, mi-au dat din banii care mi se cuveneau de drept si o sa ma anunte daca in urmatoarea perioada o sa se mai faca plati.
Sanatate si o seara linistita.

Cu respect,
Florentina Ilie

Buna ziua, multumesc pentru ajutor si o seara frumoasa!
Buna ziua si La multi ani! Va multumesc pentru ajutor si imi cer scuze, era vorba despre cei 25%, am gresit eu cand am spus 15%. Ar fi bine sa mai discut cu cei de departamentul contabilitate al liceului si daca numele meu apare pe acea hotarare judecatoreasca, despre care spuneti d-voastra, atunci as avea tot dreptul la acei bani, nu? Va multumesc si o zi usoara!
Discuție 15% din salariu
Buna ziua si sarbatori fericite! Eu am lucrat din iulie 2008 pana anul trecut in octombrie in cadrul unui liceu, de unde am plecat prin demisie. Acum cateva zile, am aflat ca fostii mei colegi si cadrele didactice si-au primit inapoi cei 15% din salariu, ca a castigat sindicatul dreptul de a restitui acei bani. Mie, cei de la contabilitate nu mi-au spus nimic, asta inseamna ca eu nu am dreptul la acei bani, cu toate ca si mie mi s-au oprit la timpul respectiv? Va multumesc si o zi placuta.
Florentina Ilie

Discuție Legea 277/2010
Buna ziua,as dori daca se poate sa ma ajutati,am cautat anexele1-4 la Legea 277/2010 si nu le gasesc.