Buna ziua si sarbatori fericite! Eu am lucrat din iulie 2008 pana anul trecut in octombrie in cadrul unui liceu, de unde am plecat prin demisie. Acum cateva zile, am aflat ca fostii mei colegi si cadrele didactice si-au primit inapoi cei 15% din salariu, ca a castigat sindicatul dreptul de a restitui acei bani. Mie, cei de la contabilitate nu mi-au spus nimic, asta inseamna ca eu nu am dreptul la acei bani, cu toate ca si mie mi s-au oprit la timpul respectiv? Va multumesc si o zi placuta.
Florentina Ilie
Problema se pune daca sindicatul a obtinut o hotarare judecatoreasca in sensul postat de dvs? ... acest lucru nu are de-a face cu faptul ca nu mai sunteti salariat .. o hotarare judecatoreasca isi produce efecte si chiar daca nu mai sunteti salariat.
Buna ziua si La multi ani! Va multumesc pentru ajutor si imi cer scuze, era vorba despre cei 25%, am gresit eu cand am spus 15%. Ar fi bine sa mai discut cu cei de departamentul contabilitate al liceului si daca numele meu apare pe acea hotarare judecatoreasca, despre care spuneti d-voastra, atunci as avea tot dreptul la acei bani, nu? Va multumesc si o zi usoara!