avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii 15% din salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

15% din salariu

Buna ziua si sarbatori fericite! Eu am lucrat din iulie 2008 pana anul trecut in octombrie in cadrul unui liceu, de unde am plecat prin demisie. Acum cateva zile, am aflat ca fostii mei colegi si cadrele didactice si-au primit inapoi cei 15% din salariu, ca a castigat sindicatul dreptul de a restitui acei bani. Mie, cei de la contabilitate nu mi-au spus nimic, asta inseamna ca eu nu am dreptul la acei bani, cu toate ca si mie mi s-au oprit la timpul respectiv? Va multumesc si o zi placuta.
Florentina Ilie

Cel mai recent răspuns: Florentina Ilie , utilizator 18:11, 23 Ianuarie 2013
Pentru ca nu mai sunteti angajat nu mai aveti acest drept, deci nu are cui sa ii dea pe stat de plata banii.
Problema se pune daca sindicatul a obtinut o hotarare judecatoreasca in sensul postat de dvs? ... acest lucru nu are de-a face cu faptul ca nu mai sunteti salariat .. o hotarare judecatoreasca isi produce efecte si chiar daca nu mai sunteti salariat.
Buna ziua si La multi ani! Va multumesc pentru ajutor si imi cer scuze, era vorba despre cei 25%, am gresit eu cand am spus 15%. Ar fi bine sa mai discut cu cei de departamentul contabilitate al liceului si daca numele meu apare pe acea hotarare judecatoreasca, despre care spuneti d-voastra, atunci as avea tot dreptul la acei bani, nu? Va multumesc si o zi usoara!
Daca numele dvs apare pe acea hotarare judecatoreasca, atunci aveti tot dreptul la acei bani.

Buna ziua, multumesc pentru ajutor si o seara frumoasa!

Alte discuții în legătură

Masa succesorala si iesirea din indiviziune Nicoleta Rozinbaum Nicoleta Rozinbaum Buna ziua, Am descoperit acest forum cautand informatii cu privire la iesirea din indiviziune si sper sa ma ajute cineva sa ma clarific in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Mi-am dat demisia imediat după ce am primit prima de sărbători. cei de la resurse umane m-au pus s-o restitui, dar contabila nu e de acord cu asta. am, sau nu, dreptul la primă? ALINA-MARIA ALINA-MARIA Buna ziua, As dori sa va intreb cum trebuie sa procedez in aceasta situatie: Am fost angajata unei companii de STAT in perioada 01.04.2019-18.04.2019 am ... (vezi toată discuția)
Angajat perioada determinata 3 luni, nu si-a primit salariul mariamihaelailie mariamihaelailie buna seara, Sunt angajata cu Contract individual de munca pe perioada determinata. Nu mi-am incasat salariul, iar la sf. lunii octombrie imi expira ... (vezi toată discuția)