avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Activitate mirela_cioroi

Activitate mirela_cioroi

Răspuns la discuția Taxa de poluare
Buna ziua!
As avea si eu cateva intrebari, daca are cineva timpul si cunostintele necesare sa-mi raspunda, va rog mult!
Am inmatriculat o masina in martie 2010 si o alta in noiembrie 2010, platind, bineinteles, taxele auto la AFP Galati. Nu am facut procedura prealabila pana acum, insa intentionez sa fac acest lucru. As vrea sa stiu daca mai pot face procedura prealabila, avand in vedere ca au trecut cele 30 de zile pe care legea contenciosului administrativ le prevede. Si daca da, la ce lege fac referire in intemeierea cererii? Termenul de prescriptie de 5 ani mentionat anterior este termenul in interiorul caruia poate fi facuta procedura prealabila sau actiunea in instanta?
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
saru-mana pt incurajari. ramane de vazut ce o sa fie.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Daca mi-ar fi dictat cineva, de ce crezi ca am luat doar 5 la oepa? unde ar fi fost cauza, ca, dupa ce spui tu, la restul disciplinelor nu ar fi fost nici o problema, nu?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
si mai tare e faza e ca nu ma asteptam la 10 de DPP.....deci pot sa imi ia un punct de acolo, sa-l mute la oepa, VA ROOOGGGG....:D
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
am incercat azi ma uit iar pe barem si sa vad ce anume am scris si ce nu, insa nu imi mai aduc aminte cu exactitate. ideea e ca am avut unele probleme la acel minunat contract, crezand ca trebuie sa scriu, nu doar efectele si incetarea, ci toate amanuntele....si uite cum am pierdut eu timp si energie pretioase. Am scris insa si efectele, mai bine de 50% dintre cele enumerate de ei. Aveam, cei drept, unele indoieli la oepa, insa nu atat de mari, ca nu as luat nici macar 6, insa.....Celelalte subiecte le-am tratat complet, dupa barem, deci ar trebui ca 2 puncte sa-mi scoata de la contract....ideea e ca sunt dezamorsata total....nu ma asteptam la asta. Mai bine luam note mici la toate si stiam una si buna....:(
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
paula marcela, unde ai dat? mie mi s-a spus ca nu trebuie motivata contestatia, ci ca doar trebuie contestat rezultatul. Oricum ma indoiesc ca ii intereseaza vre-un motiv, pentru ei contestatii=batai de cap.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
nu ma astept...asta e si ideea, ca nu ma asatept la prea multe....Daca vor chiar au de unde "stoarce" inca macar un punct....dar daca prima data nu au vrut, de ce ar vrea a doua oara???? e frustrant tare sa pici cu 8.34.....#-o
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
aveti idee ce sanse sunt ca, in urma contestarii unei note, sa fie marita nota respectiva? Ce credeti, se tine cont si de celelalte note? (desi nu ar fi corect). In anii precedenti, sau chiar anul asta, cum s-au rezolvat contestatiile, in favoarea canditatului? Termenul in care se rezolva contestatiile, stie cineva, care este?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
as vrea si eu, daca e cineva amabil, sa-mi trimita pe mail : mirela_cioroi@yahoo.com, sintezele respective in format electronic. Multumesc mult!