Detin -contract de asistenta juridica- si am tot incercat sa ma lamuresc (desi sa sun din strainatate nu e ieftin ca timp si bani). Iar amanarile, promisiunile si raspunsurile au fost asa de puerile si cusute cu ata alba incat, repet, o suspectez de escrocherie.
Cum se poate face o plangere la Barou impotriva unui avocat daca locuiesc in strainatate? Precizez ca e vorba de o avocata care a mai fost mentionata in acest forum (avocat[EDITAT] ) pentru o situatie similara. Este vorba de un proces simplu dar important pentru mine iar doamna avocat (careia i-am platit onorariul si am contract) ma amana de 1 luna cu noutati prin telefon, invocand ca e ocupata sau schimband povestea de la un telefon la altul(ba ca a fost termenul si m-a reprezentat cu succes si-mi da decizia "saptamana viitoare", ba ca n-a fost dar o sa ajunga dosarul, ba ca nu stie numarul de dosar, sa-l repet a 4-a oara intre telefoane ca ma suna dansa (nu a sunat niciodata) ca pana la urma sa nu mai raspunda deloc asa sa incep sa cred ca e o escrocherie. L-am sunat si pe cel care mi-a recomandat-o cu caldura pe holul judecatoriei, colegul avocat [EDITAT] sa ma lamuresc ce se intampla cu doamna avocat dar acesta mi-a raspuns senin ca nuu stie dar accepta sa se ocupe daca-i 'dau 25 de milioane',
Asa incat ultima speranta e la barou sa recuperez banii macar, precum se vede de reprezentare nu poate fi vorba.
Multumesc!