avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Plangere barou Bucuresti (din strainatate)
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Plangere barou Bucuresti (din strainatate)

Cum se poate face o plangere la Barou impotriva unui avocat daca locuiesc in strainatate? Precizez ca e vorba de o avocata care a mai fost mentionata in acest forum (avocat[EDITAT] ) pentru o situatie similara. Este vorba de un proces simplu dar important pentru mine iar doamna avocat (careia i-am platit onorariul si am contract) ma amana de 1 luna cu noutati prin telefon, invocand ca e ocupata sau schimband povestea de la un telefon la altul(ba ca a fost termenul si m-a reprezentat cu succes si-mi da decizia "saptamana viitoare", ba ca n-a fost dar o sa ajunga dosarul, ba ca nu stie numarul de dosar, sa-l repet a 4-a oara intre telefoane ca ma suna dansa (nu a sunat niciodata) ca pana la urma sa nu mai raspunda deloc asa sa incep sa cred ca e o escrocherie. L-am sunat si pe cel care mi-a recomandat-o cu caldura pe holul judecatoriei, colegul avocat [EDITAT] sa ma lamuresc ce se intampla cu doamna avocat dar acesta mi-a raspuns senin ca nuu stie dar accepta sa se ocupe daca-i 'dau 25 de milioane',
Asa incat ultima speranta e la barou sa recuperez banii macar, precum se vede de reprezentare nu poate fi vorba.
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:58, 27 Octombrie 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati nume si date persoane fizice
2-Aveti posibilitatea legala sa redactati plangere catre baroul de avocati din care face parte persoana in cauza,pe care sa o adresati prin corespondenta recomandata cu confirmare de primire
Am inteles, multumesc; o sa editez. Numele domnului care mi-a recomandat-o pe doamna avocat este acelasi ca cel din articolul de aici:

[ link extern ] /

O simpla coincidenta?
In conditiile in care detineti incheiata imputernicire avocatiala in favoarea dnei avocat,este de preferat ca anetrior demararii oricaror demersuri sa luati legatura cu acesta si sa clarificati situatia
In situatia in care nu reusiti solutionarea amiabila ,puteti formula plangere la baroul de avocati din care face parte respectiva avocata
Detin -contract de asistenta juridica- si am tot incercat sa ma lamuresc (desi sa sun din strainatate nu e ieftin ca timp si bani). Iar amanarile, promisiunile si raspunsurile au fost asa de puerile si cusute cu ata alba incat, repet, o suspectez de escrocherie.
Doar intrebati la barou respectiv daca cunosti limba pe avocat care sa ocupa cu lucrurile de deontologia profesionala, si incercati sa lamuresc daca este sau nu avocat in primul rand. (avan in vedere cum si cine l-a recomandat. Daca nu este avocat imputerniciti pe un avocat serios ca sa faca traba si pe lucru in sine si plangere penala impotriva celalt sau reclamatia la barou. Dar tot cu un avocat locanici adevarat..

Alte discuții în legătură

Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat? eusaisapte eusaisapte Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta, ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat si ca am solicitat amanarea pana cand raspunde ... (vezi toată discuția)
Avocat sau impostor? EmmaD EmmaD La sfarsitul anului 2008 o ruda A.D. avea nevoie de un avocat pentru a anula un act. Niste prieteni amabili i-au recomandat o doamna care cica ar fi foarte ... (vezi toată discuția)
Inselat de avocat MarianSV MarianSV Ma numesc T. Marian si un anume domn avocat T.D. incearca sa ma insele.Lucrurile stau cam asa: mi s-a deschis un dosar penal pentru o infractiune la volan ... (vezi toată discuția)