Ma numesc T. Marian si un anume domn avocat T.D. incearca sa ma insele.Lucrurile stau cam asa: mi s-a deschis un dosar penal pentru o infractiune la volan ,(eram in masina mea , in dreapta , cu motorul oprit ascultand muzica si eram cam ciupit) in fine si am cautat un avocat.La recomandarea unui prieten am luat legatura cu numitul T.D. am vb ce si cum si mi-a spus ca onorariul sau e intre 500 si 1500 de euro depinde ce e in dosar.Pana acolo...mi-a cerut 500 lei doar sa se deplaseze la sectia de pol. unde a fost deschis , sa vada ce e in dosar si apoi sa ma sfatuiasca ce si cum eventual sa continuam amandoi pana la sfarsit dandu-i mai multi bani binenteles.Eu eram deja citat sa ma prezint la pol. sa dau declaratie si nu voiam sa merg singur voiam sa merg cu el.La tel mi a zis ca e ocupat dar o sa sune pe politistul respectiv si rezolva sa amane o zi doua .Peste o zi doua am fost sunat de politist sa ma prezint la ei musai si nu stia nimic de avocatul meu minune..Acum nu mai raspunde nici la tel. si am inteles ca omul nu e tocmai serios.Vreau doar sa-mi recuperez banii, nu sunt multi dar sunt ai mei si nu-i dau nimanui asa usor.Nu mi-a dat chitanta pe bani , tot aranjamentul a fost intr-un restaurant si urma sa ne intalnim ..zilele urmatoare.Seara aia am mai cheltuit pe mancarea si bautura lui vreo 400 lei ..dar asta nu mai conteaza.Am un mesaj de la nr. lui de tel precum ca o sa sune politistul cand iese din istanta si martori oculari cand i-am dat banii.Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva as fi profund recunoscator.Multumesc anticipat!
Problema avocat
offsetman
Buna ziua, in urma unui litigiu de munca, am deschis proces impotriva unei firme la care am lucrat, am vorbit cu o avocata specializata in acest domeniu, mi-a ... (vezi toată discuția)