Cum se poate face o plangere la Barou impotriva unui avocat daca locuiesc in strainatate? Precizez ca e vorba de o avocata care a mai fost mentionata in acest forum (avocat[EDITAT] ) pentru o situatie similara. Este vorba de un proces simplu dar important pentru mine iar doamna avocat (careia i-am platit onorariul si am contract) ma amana de 1 luna cu noutati prin telefon, invocand ca e ocupata sau schimband povestea de la un telefon la altul(ba ca a fost termenul si m-a reprezentat cu succes si-mi da decizia "saptamana viitoare", ba ca n-a fost dar o sa ajunga dosarul, ba ca nu stie numarul de dosar, sa-l repet a 4-a oara intre telefoane ca ma suna dansa (nu a sunat niciodata) ca pana la urma sa nu mai raspunda deloc asa sa incep sa cred ca e o escrocherie. L-am sunat si pe cel care mi-a recomandat-o cu caldura pe holul judecatoriei, colegul avocat [EDITAT] sa ma lamuresc ce se intampla cu doamna avocat dar acesta mi-a raspuns senin ca nuu stie dar accepta sa se ocupe daca-i 'dau 25 de milioane',
Asa incat ultima speranta e la barou sa recuperez banii macar, precum se vede de reprezentare nu poate fi vorba.
Multumesc!
buna ziua.
puteti verifica chiar dvs. pe portalul instantei competente daca exista un dosar privind problema dvs. pe rol, dupa numele partilor implicate in dosar.
de amanat sa stiti ca se mai amana pronuntarile in dosare , de la o saptamana la alta .
si este posibil ca avocata respectiva sa fii trimis actiunea prin posta , din acest motiv inca nu cunoaste nr. de dosar si termenul fixat, intrucat urmeaza sa primiti probabil citatie .
daca a depus actiunea prin registratura, at. ar trebui sa cunoasca nr. dosarului si termenul de judecata .
Avocat sau impostor?
EmmaD
La sfarsitul anului 2008 o ruda A.D. avea nevoie de un avocat pentru a anula un act. Niste prieteni amabili i-au recomandat o doamna care cica ar fi foarte ... (vezi toată discuția)
Inselat de avocat
MarianSV
Ma numesc T. Marian si un anume domn avocat T.D. incearca sa ma insele.Lucrurile stau cam asa: mi s-a deschis un dosar penal pentru o infractiune la volan ... (vezi toată discuția)