avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Activitate geky

Activitate geky

Răspuns la discuția un sfat va rog vrumos
va salut,declaratia cu privire la cele intamplate a fost data la politie de catre proprietarul masini care a si fost in cauza,martor care a fost in masina in momentul accidentului este fica celui in cauza adica pagubitul,mi se parea normal ca asiguratorul sa vina macar sa constate pagubele masini si sa o iau de acolo pana imi vine inputernicirea.
singura ruda de gradul I care se afla in tara este fica (nepoata mea)dar nu are 18 ani inpliniti debia in martie anul viitor inplineste,oare este o problema?
va multumesc inca o data pentru indrumari si sfaturi pana la urma o sa trebuiasca sa-mi faca o procura de acolo dar precis o sa dureze pana ajunge aici si probabil trebuie tradusa,legalizata aici in tara.nu am mentionat faptul ca masina este a mea dar pe numele cumnatului :)am cumparat-o de la el.
multumesc de sfaturi,vinovatul nu raspunde la telefon daramite sa plateasca transportul masini nici nu stiu daca ii obligat in vreun fel, legal si-a facut datoria dandu-i asigurarea.asiguratorul a spus clar ca nu poate sa faca nimic fara inputernicire,ce nu inteleg eu, daca am de la politie procesul verbal si declaratile in care scrie exact ce si cum sa intamplat, daunele masini,plus ca in declaratia data de cumnatul meu m-a trecut ca reprezentant al cazului in lipsa lui,copie buletin,permis auto, chiar nu are nici o relevanta?
va salut,azi in data de 07.12.2011 cumnatul meu a fost implicat intr-un accident auto din cauza unuia care nu a respectat semnul de circulatie cedeaza trecerea,neavand posibilitatea de al ferii la lovit,au chemat politia sa facut constatarea sa intocmit proces verbal precum celalalt a fost de vina etc.pana aici ii simplu problema este ca tot in ziua de astazi cumnatul meu trebuia sa plece in irlanda, deja avea biletul de avion asa ca a plecat urmand ca eu sa ma ocup in continuare de problema,am fost la sediul asigurari [EDITAT] la care este asigurat vinovatul ,cu procesul verbal in care sunt detalile accidentului si copia dupa asigurarea celui vinovat domnul de la asigurare mia spus ca ii pare rau dar fara o inputernicire de la cumnatul meu facuta la notar nu poate deschide dosarul,asa sa fie? alta problema masina a ramas la locul accidentului trasa pe dreapta si nu poate fi deplasata doar pe o platforma ,eu locuesc in alt oras la vreo 15 km de orasul unde este masina daca o aduc acasa pana rezolv de inputernicire cine plateste transportul?
daca o las acolo cine raspunde de masina?
poate ma puteti sfatui va rog frumos.multumesc
va multumesc pentru raspus.
Va multumesc mult ptr.raspunsul dumneavoastra si ptr.sugestia de a-mi recunoaste fapta,sigur ca am recunoscuto in toate declaratile date. intr-o anumita masura m-ati lamurit.ce as vrea eu sa stiu,aproximativ, cat o sa dureze pana la proces de la data cand am fost audiat de procuror si daca trebuie sa fiu prezent la proces? mentionez ca nu am solicitat avocat in apararea mea.
va salut. azi data 25.10.2010.am fost in audienta la parchetul de pe langa judecatoria Resita.in urma savarsirii infractiunii de conducere sub influenta bauturilor alcolice in fine dosar intocmit cu mai multe luni in urma etc. totul sa desfasurat foarte simplu atat de simplu incat am plecat de la Doamna judecatoare fara sa stiu absolut niumic,mi-a spus la revedere si atat.as dori sa aveti buna vointa de a-mi explica ce se intampla mai departe,urmeaza un proces?in prezenta mea sau nu?cand voi afla si eu rezultatul (pedeapsa) instantei?:sorry: