avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate alina.alinus

Activitate alina.alinus

am urmarit discutia si ce am inteles eu e ca daca fostul sot lucreaza in belgia si el isi scoate actele ptr a nu palti pensie alimentara,dar are carte de belgia.se anuleaza si aia .adik permis de sedere pe un an.minimul pe economie in belgia e de 1200 euro.adik daca e rezident ,ar trebui sa-mi dea 25 la suta din 1200.?va multumesc
Răspuns la discuția anularea ipotecii
buna ziua...dupa divortul de la vara daca rata se imparte la doi...si e doar ap meu bun propiu girat...scap de ipoteca daca achit partea mea?daca el nu vrea sa plateasca dupa divoirt cum de asemenea mi-a si zis...cum pot ,cu ce lege poat sa-l fac sa-si faca datoria?el zice sa-i dau ap in timpul casatoriei si plateste el tot fiind propietar ,dar el cu ap si serviciu inafara ,poate sa aiba cusodia totala si nu as vrea s apierd custodia copilului.va multumesc
buna seara.sunt terminata psihic de amenintarile sotului.la vara dam divort.problema grava e ca avem un copil de 1 an si 10 luni cu autism.as sta mai linistita in privinta divortului daca nu as avea pa meu luat dinaintea casatoriei,girat la banca ptr el.ma ameninta ca pana la vara nu plateste rata de 12 milioane ca sa pierd casa pana la vara ,in felul; asta ramand pe strada si sa obtina custodia copilului.cum pot amana ipoteca cum ma pot absolvi de rata.stiu ca am semnat ca si codebitor ceva de genul fara sa ma avertizeze banca.daca trec ap pe numale copilului scap d eipoteca sau cu pot sa-l oblig macar pana la vara sa plateasca pana la divort.
de asemeanea ma tot ameninrta c dupa 5 ani are drept si sa-i semnez de pe acum ca-i cedez partea mea la vara la divort.ast orice rasp.sa stiu pe ce drum s aapuc.va multumesc
el are 1200 euro salar.pot lua pensie 30 la suta din 1200 euro?si cu creditul ce sanse am?va multumesc frumos ptr amabilitatea de a-mi rasp.o seara buna
va multumesc mult ptr rasp.a plecat anul trecut in ian si a venit anul asta in ian.mi-a trimis bani un an.acu m-a anuntat ca vrea divort ,a zis ca-mi da doar ptr sedintele copilului bolnav de autism.atat de restul facturi si hrana sa ma descurc.mi-a zis deasemenea ca el isi scoate actele de la locul de munca ptr a-mi plati 2 milioane pensie.si invoca motivul ca cel mic are autism datorita mie ,ca nu am vut grija dd el.paliverne de a lui.ma ingrijoreaza creditul mult.ap ramane a meu ca e bun inaintea casatoriei dar e girat ptr refinantarea creditului lui.auzisem ca rata s eimparte egal.
nu imi doresc divortul.mai ales ca avem si un copil mic cu autism incepem sedintele cu el din martie.el vrea sa mi-l i-a si apoi sa-l dea la bunicii paternali sa-l cresca,de fapt nici el nu poate sa-l i-a in belgia.el are credit si eu refinantare pe creditul lui cu ap girat. si ma ameninta ca el nu plateste rata si o sa pierd casa si o sa mi-l ia.a plecat linistit si a venit nervos cu divortul in minte.
buna ziua.va deranjez cu o intrebare.sotul a plecat in ian in belgia si m-a anuntat ca dam divort la vara.deasemenea m-a instiintat verbal ca nu mai vrea pana la vara sa imi trimita bani ptr facturi.ce pot face .cum pot procedat cat suntem casatoriti sa isi faca datoriia fata de noi.mentionez ca am si un copil de 1 an si 10 luni cu autism.va multumesc frumos.deasemenea ma ameninta ca o sa castige el custodia,ptr ca are venit desi si eu am ap plus indemnizatia..apreciez orice raspuns de-al dvs.va multumesc
Răspuns la discuția contestare act vanzare-cumparare
si inca ceva ...bunica a deschis succesiunea si eu am luat3/8 si din cauza asta notarul a zis ca tot eu sa platesc un sfert din taxe.adica din 16 milioane eu sa dau 12.si din cauza ca nu am dispus de banii,a doua zi nu mi s-a dat certificatul de mostenitor.si nici la masuratorile facute de executor nu am fost citata deoarece nu am avut certificatul.mi l-a oprit notarul si acolo va ramane dupa spusele lui pana cand platesc cele 12 milioane?e corecta procedura?
Răspuns la discuția contestare act vanzare-cumparare
deci in concluzie nu pot dobandi si cealalta parte?
am o mare nelamuire si va rog sa-mi dati un rasp cat mai rapid.situatia e cam asa...bunica si bunicu au avut o fica,pe mama.aceasta a decedat in 2005(eu fiind singurul copil al ei) si apoi si bunicul in 2007.deci am ramas eu si bunica .s-a deschis succesiunea si bunica a luat 5/8 iar eu 3/8.pe bunurile ei a facut act de vanzare cumparare la o cunostinta,cu clauza d ea o ingriji,dar fara act medico legal psihiatric.as dori sa stiu daca pot contesta acest act de vanzare cumparare dintre ele pe baza lipsei acestui act si dupa decesul bunicii(mi-ar fi mai usor),sau cu alte motive,mai ales ca sunt singura mostenitoare in cazul ca pot anula acest act al lor.ast rasp .va multumesc