multumesc inca odata pentru sprijinul acordat. sfatul dvs care ar fi in acest caz? sa inteleg ca nici legea 44/1994 si nici legea 221/2009 nu se incadreaza exact in cele descrise de mine in primul post? nu ati intalnit pana acum un caz asemanator? m-ar interesa pe baza carui temei sa ma adresez unui avocat direct, daca exista o astfel de lege cu adevarat si ce sanse de reusita as avea in instanta.
multumesc pentru raspunsul prompt. din cate am citit acum despre legea 221/2009 nu se mentioneaza si de soldatii cazuti pe campul de lupta, cu siguranta se incadreaza in aceasta lege? eventual o recomandare pentru un avocat in Oradea care m-ar putea ajuta in acest caz? astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc. O zi buna.
Buna ziua. In urma unor discutii cu un apropiat am aflat de existenta unei legi din acest an conform careia urmasii soldatilor cazuti de campul de lupta ar fi despagubiti. In aceasta situatie se afla si mama mea a carui tata a cazut pe frontul de lupta din Rusia. Ma intereseaza in aceste conditii demersurile care trebuiesc facute pentru a intra in posesia acelei despagubiri, actele necesare sau orice alte informatii care mi-ar putea fi de folos in acest caz. Multumesc anticipat.