avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters174575

Activitate ContSters174575

Buna ziua! Am si eu o mare problema cu socrii mei. Sunt casatorita si am 2 copii, unul de 8 ani si unul de 11 luni. De 3 luni socrii mei ma acuza ca l-as fi inselat pe sotul meu cu finul nostru pe care l-am cununat acum 2 ani si in plus copilul nostru cel mic nu ar fi al sotultui ci al finului. Chiar i-a recomandat sotului sa mearga sa faca test de paternitate cu care sotul meu nu e de acord. Mai vreau sa adaug ca am ramas insarcinata cand locuiam la braila si tot acolo am si nascut iar finii nostri locuiau in buzau. Ne-am intors in Buzau, orasul natal de 5 luni. Si ei au un baietel de 1 an si 7 luni iar acum mai asteapta un copil. Bineinteles ca nu e adevarat ce afirma si vreau sa plateasca pentru minciunile spuse.
Va rog din suflet sa ma ajutati si sa-mi spuneti dc ii pot da in judecata si cum trebuie sa procedez. M-am saturat sa ma acuze pe nedrept, sa ma exaspereze cu telefoanele si cu sms-uri, sa-mi sune parintii.Va rog sa imi spuneti dc am nevoie de martori si ce ar trebuie sa spuna si sa declare ei, finul poate fi martor?

Va multumesc!