Buna ziua! Am si eu o mare problema cu socrii mei. Sunt casatorita si am 2 copii, unul de 8 ani si unul de 11 luni. De 3 luni socrii mei ma acuza ca l-as fi inselat pe sotul meu cu finul nostru pe care l-am cununat acum 2 ani si in plus copilul nostru cel mic nu ar fi al sotultui ci al finului. Chiar i-a recomandat sotului sa mearga sa faca test de paternitate cu care sotul meu nu e de acord. Mai vreau sa adaug ca am ramas insarcinata cand locuiam la braila si tot acolo am si nascut iar finii nostri locuiau in buzau. Ne-am intors in Buzau, orasul natal de 5 luni. Si ei au un baietel de 1 an si 7 luni iar acum mai asteapta un copil. Bineinteles ca nu e adevarat ce afirma si vreau sa plateasca pentru minciunile spuse.
Va rog din suflet sa ma ajutati si sa-mi spuneti dc ii pot da in judecata si cum trebuie sa procedez. M-am saturat sa ma acuze pe nedrept, sa ma exaspereze cu telefoanele si cu sms-uri, sa-mi sune parintii.Va rog sa imi spuneti dc am nevoie de martori si ce ar trebuie sa spuna si sa declare ei, finul poate fi martor?
Daca socrii au afirmat acele lucruri in public, ar fi calomnie.
Ar fi insa mai intelept sa aplanati conflictul pe cale amiabila.Altfel, aveti varianta depunerii unei plangeri la politie sau parchet...sa aveti martori si alte probe . Ei pot , in cel mai bun caz , sa fie amendati.
Penal sau civil?
jon53
Buna ziua,
Daca intr-un dosar penal nu s-au luat in considerare decat amenintarile iar calomnia si insulta nu, va intreb daca mai sunt sau nu incriminate cele ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnia
leontzu
Intr-o publicatie a aparut un articol defaimator la adresa mea in care am fost calificat hitlerist.
Vreau sa-l dau in judecata pe cel care a facut aceasta ... (vezi toată discuția)