avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate iren2nicu

Activitate iren2nicu

Discuție Pensie
Buna seara,
Anul acesta in luna Iulie a decedat unchiul meu, soția este cu accident vascular.
Întrebarea mea este, el avea o pensie de 1250 Ron, iar dansa are o pensie de 680RON. Beneficiază cumva de o pensie de urmaș sau o completare la pensie?

Irina bonciu
Răspuns la discuția Pensie alimentara minor
Multumesc pentru ajutorul acordat si va doresc o zi buna
Răspuns la discuția Pensie alimentara minor
chiar daca nu urmează nici o forma de învățământ?dupa ce împlinește 18ani adică la anu , sa zicem se duce la scoala atunci ii mai plătește pensia alimentara?
t]Buna dimineața.vin cu o întrebare la dumneavoastră?.parinti sunt divortati, minora este in grija mamei.mama este plecata in Italia si minora a ramas in grija bunicii.minora a rămas însărcinată si a dat naștere unei fetiței.minora nu urmează nici o forma de învățământ are numai noua clase.Nou nascutul este recunoscut de tata, acesta la rândul lui este minor si stau toți in grija părinților baiatului. Întrebarea mea este -tatăl minorei ii mai plătește pensia alimentara?
cate zile de concediu fara plata pot sami iau de la 01.11.2010? din cate stiu trei luni aprobate de conducerea scolii si pana la un an aprobate la inspectoratul scolar. sunt didactic auxiliar la o scoala din roman.vreau un raspuns urgent.cine mil poate da