avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

cate zile de concediu fara plata pot sami iau de la 01.11.2010? din cate stiu trei luni aprobate de conducerea scolii si pana la un an aprobate la inspectoratul scolar. sunt didactic auxiliar la o scoala din roman.vreau un raspuns urgent.cine mil poate da
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
iren2nicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 1 Noiembrie 2010
asa este.leg 128/1997
dar un angajat (altul decat cadrul didactic) cat poate sa-si ia maxim, concediu fara plata?
Potrivit CCM la nivel de ramura invatamant, pentru rezolvarea unor situaţii personale, salariaţii au dreptul la 30 de zile lucrătoare concediu fără plată, acordate de conducătorul unităţii/instituţiei de învăţământ sau salariaţii beneficiază şi de alte concedii fără plată, pe durate determinate, stabilite prin acordul părţilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata pentru studii meola meola Am 15 ani vechime in invatamant,as vrea sa-mi iau anul acesta concediu de studiu fara plata.Am dreptul ? Pentru cat timp mi se poate rezerva catedra?? (vezi toată discuția)
Cate luni de concediu fara plata pot lua, fara a-mi pierde locul de munca ? angelicapopa angelicapopa Lucrez in invatamant, ca pers. didactic auxiliar si as vrea sa/mi iau concediu fara plata.Conform:(( carui articol si cate luni de concediu fara plata am ... (vezi toată discuția)
Intrebare visandaniela visandaniela un cadru didactic cu 6 ani vechime in invatamant poate beneficia de concediu fara plata? (vezi toată discuția)