Buna ziua!am vazut foarte multe persoane care va recomanda si as dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine in problema pe care o am..Am sa incerc sa va descriu problema cat mai bine..am fost citata ca martor intr-un proces,in care inculpatul ne-a sicanat in trafic, el urcandu-se la volanul masinii pe care a condus-o sub influenta alcoolului,ne-a speriat f rau incercand sa ne inlature de pe carosabil.L-am vazut band in club, inanite de a pleca la drum. nu il cunosteam inainte de acesta intamplare insa a stat toata seara p langa masa noastra.In acea noapte am dat declaratii la politie,dupa care am fost citata sa merg la judecatorie in calitate de martor.M-am prezentat abia la a3a citatie pt ca nu am putut ajunge din diverse motive,timp in care prietenilor mei,martori si ei, li s-a facut mila de el si au declarat ca la cateva zile dupa incident l-am vazut toti3 impreuna cu cei cu care se afla in club si ca l-am fi confundat, fara ca ei sa-mi spuna..mi-au spus inainte de a da declaratia la judecatorie. de teama ca ei sa nu pateasca la fel am declarat si eu acest lucru. cineva ne-a indrumat sa mergem mai apoi sa spunem ca revenim la declaratia de la politie..si am ajuns acum sa trebuiasca sa merg in fata judecatorului ca si inculpata pt marturie mincinoasa. Ce se va intampla cu mine? ce pedeapsa mi se va da? imi este foarte teama, e pt prima data cand ma aflu in fata unei situatii de genul acesteia.. va rog mult sa-mi raspunde-ti si sa ma indrumati cumva! multumesc!