As dori sa cumpar o casa care se afla in aceeasi curte cu o alta casa batraneasca/demolabila. Credeti ca pot aparea probleme din cauza ca sunt 2 imobile in aceeasi curte? Mentionez ca vreau sa cumpar printr-un credit imobiliar. Multumesc anticipat pentru lamuriri!
Deci sa inteleg ca in perioada de 2 saptamani in care se elibereaza noua carte de identitate eu nu am un act de identitate valabil si nu pot sa fac nimic?
As dori sa cumpar un autovehicul, dar am depus actele pentru eliberarea unei carti de identitate noi datorita schimbarii domiciliului. Noua carte de identitate va fi eliberata de abia peste 2 saptamani. Intrebarea mea este, pot sa fac un contract de vanzare-cumparare auto folosind o copie dupa vechea carte de identitate?
Credeti ca ar fi vreo problema daca iau eu un formular tipizat de pe site-ul politiei si il completez pe calculator, dupa care il printez in 3 exemplare si il trimit la cluj sa il il semneze si imputernicita? Nu de alta, dar nu mai am incredere in firmele "de batut la masina" :D
Mi-a dat deja copie dupa procura si certificat fiscal.
Am inscris-o deja la financiar. Am facut de fapt toate actele in vederea inmatricularii masinii. Se poate sa completez eu un contract si sa i-l trimit sa il semneze? Nu trebuie facut printr-o firma specializata sau notar?
Daca pot sa fac eu contractul ... ce trebuie sa scriu acolo la vanzator? "NUME_PROPRIETAR reprezentat de NUME_IMPUTERNICIT" sau doar doar NUME_PROPRIETAR?
Am si eu o problema. Am cumparat acum vreo 3 saptamani o masina second hand (inscrisa deja in romania) de la o fata din Cluj-Napoca. Masina nu e a ei, dar avea procura de la proprietar ca sa o poata vinde. Am mers la o firma specializata sa facem contractul de vanzare-cumparare. Problema a intervenit cand am mers la mine la politie sa inscriu masina. Mi s-a spus de acolo ca nu pot sa inmatriculez masina pe motiv ca pe contractul de vanzare cumparare, acolo la rubrica de vanzator e trecuta fata (care a fost imputernicita de proprietar sa vanda masina) si de fapt trebuia trecut proprietarul, iar imputernicitul doar sa semneze in locul lui.
Ce pot sa fac eu acum?
Exista alta solutie in afara de cea in care sa merg eu din nou la Cluj sa facem alt contract?